Klik voor meer producten.
No products were found.

Gluboost

Volgens menig luthier de beste kwaliteit lijm die er te vinden is! Gluboost line-up

GluBoost produceert producten die speciaal zijn ontworpen voor de industrie van gitaarbouwers en gitaarreparateurs. De productlijn bestaat onder meer uit het vlaggenschip product van het bedrijf: GluBoost Glue Dry , de GluBoost Fill 'n Finish Pro Formula, MasterGlu Thin en de MasterGlu Ultra Thin. 

De productlijn bestaat uit een CA lijm in twee viscositeiten, evenals het lakreparatiemiddel - de Fill 'n Finish te verkrijgen is in twee varianten. Beide producten moeten geactiveerd worden met behulp van de GluBoost accelerator en zijn met behulp van de Master Tone serie op kleur te maken. 

Kenmerkend aan de producten van GluBoost is dat deze producten helder zijn en geen luchtbelletjes achterlaten. De Fill 'n Finish laat geen witte uitslag achter, wat resulteert in een super strakke afwerking. De producten blijven transparant en zijn dus ook op kleur te brengen met kleurmodules van GluBoost. Naast de master Glu ontwikkelde GluBoost de Glu Dry, een activator voor het uitharden van zowel de master Glu als de Fill 'n Finish, hierdoor hebben de GluBoost producten geen droogtijd.

Lees meerShow less
Item 1-16 van 22 in totaal item(s)

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.

Maak een gratis account om geliefde items te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden