Klik voor meer producten.
No products were found.
Blog categorieën
Laatste reacties
Geen reacties
Blog zoeken
Tags
Onlangs bekeken
Geen items

Een korte video van het zagen van Santos Palissander van minstens 50 jaar oud!

Geplaatst op5 Jaren geleden door
Favoriet0

Hier een kort filmpje van het zagen van Santos Palissander van minstens 50 á 60 jaar oud!

Hiervoor gebruik ik mijn Elektra Beckum lintzaag met een speciale geleider die het hout klemt en langzaam door de zaag geleid met behulp van een kleine elektromotor. Ik maak gebruik van CNC liniaire lagers en kogel omloopspil. Op deze manier ben ik verzekerd van een hele mooie zaagsnede die altijd recht is en vlak. Zo maak ik gebruik van al het hout en is het afval minimaal. Het hout is immers al duur genoeg!

Het gaat niet snel en duurt ongeveer 5 minuten voordat ik een plak heb gezaagd. Zo is er weer tijd om even te vegen :-)

Schrijf een reactie
Laat een antwoord achter
Gelieve login om te reageren.

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.

Maak een gratis account om geliefde items te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden