Klik voor meer producten.
No products were found.

Stew Mac string spacing liniaal

Stew Mac string spacing liniaal

Lees meerShow less
€ 65,00 (incl. btw)
Laatste items in voorraad 2 Items
Referentie:
sm-spr
Favoriet0
Vergelijken0
Voeg toe aan verlanglijst
Omschrijving

Zorg voor nauwkeurige snaarverdeling zonder schuifmaten, liniaal of rekenmachine.

Deze Stew Mac lasergeëtste roestvrijstalen String Spacing Rule vindt snel de juiste afstand voor vrijwel elk snaarinstrument. Het doet al het rekenwerk voor u: proportionele sleufafstand compenseert automatisch de snaardiameters, van hoge tonen tot bas, zodat de dikkere snaren niet te vol aanvoelen voor de speler.

Het probleem is: als je de snaren gelijkmatig verdeelt, voelen ze niet gelijk verdeeld aan. De dikkere bassnaren lijken op elkaar gepropt. Elke opening tussen de snaren moet iets anders zijn om goed te voelen voor de speler. Hoe bereken je dit? De String Spacing Rule regelt het, voor gitaren, basgitaren, mandolines en banjo's.

Snel. De String Spacing Rule is voorzien van sleuven zodat u snel de snaarposities op de moer kunt markeren. Gebruik een afschrijver in plaats van een potlood, en het creëert uiterst nauwkeurige startgroeven voor uw notensleufvijlen.

Makkelijk te gebruiken. Markeer de twee buitenste snaarposities op de moer. Schuif de liniaal over de moer om een ​​set slots te vinden die overeenkomt met uw twee markeringen. Schrijf of potlood nu de snaarposities op de moer! Geen meten, delen of berekenen - de regel doet het rekenwerk voor u.

Nauwkeurig. De sleuven van de regel zijn met een laser gesneden in een doorlopende schaal die zich rond beide randen van de regel wikkelt (met dank aan gitaarbouwer Kevin Ryan voor het maken van deze tool). Proportionele sleufafstand compenseert subtiel de diameters van de individuele snaren, van hoge tonen tot bas, om het juiste gevoel en speelbaarheid te geven.

De String Spacing Rule is gemaakt van lasergeëtst flexibel roestvrij staal dat zich aanpast aan platte of gebogen oppervlakken. Instructies zijn inbegrepen.

Lees meerShow less
Product details
sm-spr
Verzending
Scan de QR-code om deze pagina op uw telefoon te openen.
Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Onlangs bekeken
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
16 ander product in dezelfde categorie:

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.

Maak een gratis account om geliefde items te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden