Klik voor meer producten.
No products were found.

NitorLACK afbijt

NitorLACK verfverwijderaar/afbijtgel - 1L blik

Lees meerShow less
€ 36,97 (incl. btw)
Laatste items in voorraad 1 Item
Referentie:
nitor-afbijt
Favoriet0
Vergelijken0
Voeg toe aan verlanglijst
Omschrijving

NitorLACK verfverwijderaar/afbijtgel - 1L blik
Kleurloze strippergel op oplosmiddelbasis met hoge stripkracht. Het bevat geen zure of alkalische producten en respecteert daarom het geverfde oppervlak, veroorzaakt geen corrosie in metaal of verandert de kleur van het hout. Door zijn speciale thixotropie druipt hij niet.

Het wordt aangebracht met een kwast in een dikke laag, en laat het 5 tot 15 minuten inwerken. Daarna wordt de opgeloste massa met een spatel verwijderd. HET MAG NOOIT WORDEN TOEGEPAST MET EEN SPUITPISTOOL.

Als de te verwijderen verf erg hard of oud is, is het raadzaam om deze vóór het aanbrengen de lak in te snijden door middel van een mes en deze handeling meerdere keren te herhalen. Hierdoor kan het product de verflaag of lagen verf langzaam aantasten en oplossen.

Alvorens opnieuw te schilderen op het gestripte oppervlak, is het noodzakelijk om het grondig te reinigen met een oplosmiddel, om te voorkomen dat een nieuwe afwerking wordt aangetast door de eerder aangebrachte stripper.
Het product mag niet langer dan een uur op het te beitsen oppervlak worden aangebracht, omdat het een harde laag zal vormen die moeilijk te verwijderen is.

VEILIGHEID
Aangezien het een product op basis van oplosmiddelen is, moet het worden aangebracht in goed geventileerde ruimtes en met de nodige beschermende maatregelen. Houd de containers tegen hoge temperaturen en directe blootstelling aan de zon. Niet eten, drinken of roken tijdens het aanbrengen. Bij contact met de ogen met veel schoon water wassen. Giftig bij inslikken. Buiten bereik van kinderen houden.

Lees meerShow less
Product details
nitor-afbijt
Verzending
Merk:
Scan de QR-code om deze pagina op uw telefoon te openen.
Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Onlangs bekeken
16 ander product in dezelfde categorie:

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.

Maak een gratis account om geliefde items te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden