Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

De Gitaarbouwwinkel.be besteedt haar uiterste zorg om uw bestelling zo snel en zo goed mogelijk verpakt bij u aan te bieden.

Helaas kan het voorkomen dat artikelen beschadigd raken tijdens transport. Mocht het u overkomen dat u uw bestelling is beschadigd, dan kunt u door middel van het retourformulier hier melding van doen. Wij zullen dan zo snel mogelijk de artikelen vervangen. U kunt het retourformulier invullen en aan ons opsturen of per e-mail aan ons toesturen.

U kunt uw retourzending ook doorgeven door in te loggen en te gaan naar 'Mijn account', klik op 'Mijn bestellingen'. U kunt de details bekijken van de desbetreffende bestelling en kiezen welk van de bestelde artikelen u graag retour wilt sturen. U kunt ook aangeven wat de rede van de retourzending is.

Meer informatie over herroeping of retourneren, kunt u vinden in onze voorwaarden.Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €9,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@gitaarbouwwinkel.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.Herroepingsrecht uitzonderingen

Producten die u via deze webwinkel koopt en speciaal op maat volgens de door u ingevoerde specificatie worden gemaakt, vallen niet onder het herroepingsrecht. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Hieronder kunt u het retourformulier downloaden.U kunt het pakket retour zenden naar:

Gitaarbouwwinkel
Schenkeldijk 55
3291 EN STRIJEN
Nederland

Melding van terugzending: info@gitaarbouwwinkel.be

Download hier het retourformulier

Menu

Maak een gratis account om geliefde items te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden