Klik voor meer producten.
No products were found.

Shinwa Japanse winkelhaak 300/150 mm

Shinwa Japanse winkelhaak rvs 8x maataanduiding 300/150 mm

Lees meerShow less
€ 37,25 (incl. btw)
Laatste items in voorraad 1 Item
Referentie:
s-j-wh-300
Favoriet0
Vergelijken0
Voeg toe aan verlanglijst
Omschrijving

Deze Shinwa Japanse winkelhaak is een zeer nauwkeurig meetinstrument, ontworpen voor precisiewerk. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken op basis van de beschrijving:

1. **Ingefreesde en zwarte gecoate maataanduiding**: Dit geeft aan dat de maatmarkeringen in het blad zijn gegraveerd en daarna zwart zijn gecoat. Dit verbetert de leesbaarheid en duurzaamheid van de markeringen.

2. **Volledig vlak blad**: De winkelhaak heeft een volledig vlak blad, wat betekent dat het ideaal is voor metingen op vlakke oppervlakken. Dit zorgt voor een hoge nauwkeurigheid bij het uitvoeren van metingen.

3. **RVS blad**: Het blad van de winkelhaak is gemaakt van roestvrij staal (RVS), wat betekent dat het bestand is tegen oxidatie (roestvorming). Dit is belangrijk om de nauwkeurigheid van het instrument op lange termijn te behouden.

4. **Afmetingen**: De winkelhaak heeft twee zijden. De korte zijde meet 100 mm aan de ene kant en 150 mm aan de andere kant. De lange zijde meet 300 mm aan de ene kant en 250 mm aan de andere kant. De maataanduiding is in millimeters en de nauwkeurigheid is tot op 0,2 millimeter op de langste zijde.

Deze hoogwaardige winkelhaak die geschikt is voor fijn en nauwkeurig werk, zoals in de bouw, houtbewerking, metaalbewerking of andere vakgebieden waar precisie van cruciaal belang is.

Lees meerShow less
Product details
s-j-wh-300
Verzending
Merk:
Scan de QR-code om deze pagina op uw telefoon te openen.
Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Onlangs bekeken
16 ander product in dezelfde categorie:

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.

Maak een gratis account om geliefde items te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden