Klik voor meer producten.
No products were found.

Gotoh SGV510Z-L5 Cosmo Black

Gotoh SGV510Z-L5 Cosmo Black stemmechanieken voor steelstring gitaar.

Lees meerShow less
€ 109,99 (incl. btw)
Laatste items in voorraad 2 Items
Referentie:
g-cb
Favoriet0
Vergelijken0
Voeg toe aan verlanglijst
Omschrijving

De Gotoh SGV510Z-L5 Cosmo Black is een hoogwaardige set mechanieken ontworpen voor professionele muzikanten en gitaarliefhebbers. Deze mechanieken zijn vervaardigd met precisie en aandacht voor detail en biedt uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid.

De SGV510Z-L5 Cosmo Black heeft een strak en stijlvol ontwerp en voegt een vleugje elegantie toe aan elke gitaar. De gladde Cosmo Black-afwerking verbetert niet alleen de algehele esthetische aantrekkingskracht, maar biedt ook uitstekende corrosieweerstand, waardoor langdurige schoonheid en functionaliteit wordt gegarandeerd.

Met een overbrengingsverhouding van 1:21 zorgen deze stemmechanieken voor een nauwkeurige en nauwkeurige afstemming, waardoor u moeiteloos de perfecte toonhoogte kunt bereiken. De overbrengingsverhouding zorgt voor een soepele en stabiele stemming, waardoor het een ideale keuze is voor professionele gitaristen die precisie en betrouwbaarheid eisen.

  • Hoogwaardige en duurzame constructie
  • Strakke en stijlvolle Cosmo Black-afwerking
  • Overbrengingsverhouding van 1:21 voor nauwkeurige afstemming
  • Soepele en stabiele prestaties
  • Eenvoudige installatie en aanpassing

Productaanbevelingen:

Voor optimale prestaties en verbeterde functionaliteit raden we aan om de Gotoh SGV510Z-L5 Cosmo Black mechanieken te combineren met hoogwaardige gitaarsnaren. De combinatie van deze hoogwaardige componenten zal uw speelervaring naar een hoger niveau tillen en je in staat stellen uw muzikale talent ten volle te laten zien.

Overweeg bovendien om te investeren in een betrouwbare gitaaronderhoudsset om uw instrument in topconditie te houden. Regelmatig schoonmaken en goed onderhoud zullen de levensduur van uw stemmechanieken verlengen en hun optimale prestaties jarenlang behouden.

Upgrade vandaag nog je gitaar met de Gotoh SGV510Z-L5 Cosmo Black mechanieken en ontgrendel een wereld van precisiestemming en superieure geluidskwaliteit!

Lees meerShow less
Product details
g-cb
Verzending
Scan de QR-code om deze pagina op uw telefoon te openen.
Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Onlangs bekeken
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
11 ander product in dezelfde categorie:

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.

Maak een gratis account om geliefde items te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden